Love the life you live

Je wilt iets in je werk, je contacten of in jezelf anders doen / anders ervaren, en kunt hulp gebruiken. Je wilt meer leven vanuit je hart en beslissingen kunnen nemen waar jij helemaal achter staat. Waar wordt je ook al weer blij van? Waar raak je van in flow?
In verbinding met jezelf, zijn je grenzen helder en weet je deze te verwoorden. Je bent er klaar voor je dromen te verwezenlijken.

Voor mij draait het bij coaching om te ondersteunen in goed voor jezelf te zorgen op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau.
Dit helpt bij beslissingen nemen, innerlijke groei, acceptatie en loslaten. Wanner de mind en het hart in balans zijn en je kunt vertrouwen op je intuïtie, je hogere zelf, kom je als vanzelf tot bloei en kun je je diepste verlangens leven.

Natuurlijk in je kracht: Authenticiteit

Wanneer er onrust is, stress, verdriet of ontevredenheid, is het tijd te onderzoeken hoe dit omgezet kan worden naar rust, blijdschap en liefde.
Neem contact met me op als je je leven anders wilt inrichten en wanneer je er zelf even niet uitkomt. Vind me voor advies en ondersteuning in je werk of in je privé-situatie.

Zelfverzekerd in het leven staan, ups and downs voorbij laten komen en flexibel met jezelf en situaties omgaan zijn haalbare dingen. Hierdoor ga je meer ruimte innemen en meer genieten.

Door focus en bewustwording ga je anders reageren op situaties en mensen. Op een integere manier authentiek zijn maakt levendig en inspirerend. Je gaat misschien een andere weg op, maar het zijn jouw stappen! De energie die je hier van krijgt is groots. Je straalt en inspireert anderen.

Vol aanwezig, met alles wat er is

Hoe het werkt
Ik inspireer, ben creatief en heb een natuurlijk helder inzicht in wat er speelt. Dit verwoord ik ook helder zodat jij er iets mee kunt:
oprecht en eerlijk maar met mededogen en een warm hart. Soms kan dat ook confronterend zijn.
Mensen beschrijven mij als creatief en inspirerend met een grote betrokkenheid.

Mijn leerschool
Venwoude Spirituele Levensschool, Enneagram coaching en Chakra Healing vormen de basis van mijn opleiding tot coach, aangevuld met focussen en ‘praten met je organen’. Ik richt me in sessies met name op gesprekken en kan ook gebruik maken van (chakra) healing of focussen.

Mijn ervaring
In mijn leven heb ik veel te maken gehad met verlies. Als hooggevoelig persoon weet ik alles van burn-out, stress, waanzinnig je best doen, faalangst, verwerkingstijd nodig hebben en over eigen grenzen gaan. Ik heb geleerd om te gaan met ups and downs, patronen, valkuilen en uit mijn kracht zijn.

Mijn inzicht en ervaring zorgen voor balans op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. En vooral spiritueel, want zonder het licht en de liefde om ons heen en in onszelf zal balans, plezier en geluk niet makkelijk aanwezig zijn.

Mijn vele (verre) reizen hebben me gevormd. De mensen die ik heb ontmoet zijn de pareltjes die ik koester. De innerlijke reizen die ik heb gemaakt, vormen mijn fundament en hebben geleid tot mijn authentieke, liefdevolle zelf; volledig in mijn kracht. Dat geef ik graag door.