Love the life you live

Je wilt iets in je werk, je contacten of in jezelf anders doen of anders ervaren, en kunt hulp gebruiken met prioriteiten en focus. Je wilt meer leven vanuit je hart en beslissingen kunnen nemen om dromen te verwezenlijken. Waar wordt je ook al weer blij van? Waar raak je van in flow?
Wanneer je verbinding met jezelf hebt, laat je niet makkelijk over je grenzen gaan en sta jij zelf aan het roer.
Voorkom te veel stress en leer omgaan met situaties waarin pijn, verdriet, kwaadheid of angst voorkomen.

Voor mij draait het bij coaching om te ondersteunen in goed voor jezelf te zorgen op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau.
Dit helpt bij beslissingen nemen, innerlijke groei, acceptatie en loslaten. Wanner de mind en het hart in balans zijn en je kunt vertrouwen op je intuïtie, je hogere zelf, kom je als vanzelf tot bloei en kun je je diepste verlangens leven.

Natuurlijk in je kracht: Authenticiteit

Neem contact met me op als je je leven anders wilt inrichten. Vind me voor advies en ondersteuning in je werk of in het opzetten van je eigen bedrijf. Laat me meekijken in je privé-situatie wanneer je er zelf even niet uitkomt.
Wanneer er onrust is, stress, verdriet of ontevredenheid, is het tijd te onderzoeken hoe dit omgezet kan worden naar rust, blijdschap en liefde.
Zelfverzekerd in het leven staan, ups and downs voorbij laten komen en flexibel met jezelf en situaties omgaan zijn haalbare dingen. Hierdoor ga je meer ruimte innemen en meer genieten.

Door focus en bewustwording ga je anders reageren op situaties en mensen. Op een integere manier authentiek zijn maakt levendig en inspirerend. Je gaat misschien een andere weg op, maar het zijn jouw stappen! De energie die je hier van krijgt is groots. Je straalt en inspireert anderen.

Vol aanwezig, met alles wat er is

Hoe het werkt
Ik confronteer, inspireer, ben creatief en heb een natuurlijk helder inzicht in wat er speelt. Dit verwoord ik ook helder zodat jij er iets mee kunt:
oprecht en eerlijk maar met mededogen en een warm hart.
Mensen beschrijven mij als creatief en inspirerend met een grote betrokkenheid.

Mijn leerschool
Venwoude Spirituele Levensschool, Ennegram en Chakra Healing vormen de basis van mijn opleiding tot coach, aangevuld met focussen en ademtechnieken. Ik richt me in sessies op gesprekken en kan gebruik maken van (chakra) healing, licht-werk, focussen of ‘praten met je organen’.

Mijn ervaring
In mijn leven heb ik veel te maken gehad met verlies. Als hooggevoelig persoon weet ik alles van burn-out, stress, waanzinnig je best doen, faalangst, verwerkingstijd nodig hebben en over grenzen gaan. Ik heb geleerd om te gaan met ups and downs, patronen, valkuilen en in mijn kracht staan. Mijn inzicht en ervaring zorgen voor balans op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. En vooral spiritueel, want zonder het licht en de liefde om ons heen en in onszelf kan er geen balans ontstaan.

Mijn vele (verre) reizen hebben me zelfstandig gemaakt en vertrouwen gegeven. De mensen die ik heb ontmoet zijn de pareltjes die ik koester. De innerlijke reizen die ik heb gemaakt, waren niet makkelijk maar vormen mijn fundament en hebben geleid tot mijn authentieke, liefdevolle zelf. Ik geef het graag door.