Love the life you live

Je wilt het anders, maar je weet niet precies waar te beginnen.
Waar wordt je ook al weer blij van? Waar raak je van in flow? Je weet het niet meer omdat je de verbinding met jezelf kwijt bent.
Je hebt teveel consessies gedaan, over je grenzen laten gaan en gezocht naar wat mensen van je willen. Maar nu heb je genoeg van rennen, redderen en doodmoe opstaan.

Natuurlijk in je kracht: Authenticiteit

Neem contact met me op als je je leven anders wilt inrichten. Vind me voor advies en ondersteuning in je werk of in in het opzetten van je eigen bedrijf. Laat me meekijken in je privé-situatie.
Wanneer er onrust is, stress, verdriet of ontevredenheid, is het tijd te onderzoeken hoe dit omgezet kan worden naar rust, blijdschap en liefde.
Zelfverzekerd in het leven staan, ups and downs voorbij laten komen en flexibel met jezelf en situaties omgaan zijn haalbare dingen. Hierdoor ga je meer ruimte innemen en meer genieten.

Door focus en bewustwording ga je anders reageren op situaties en mensen. Op een integere manier authentiek zijn maakt levendig en inspirerend. Je gaat misschien een andere weg op, maar het zijn jouw stappen! De energie die je hier van krijgt is groots. Je straalt en inspireert anderen.

Vol aanwezig, met alles wat er is

Hoe het werkt
Ik confronteer, inspireer, ben creatief en heb een natuurlijk helder inzicht in wat er speelt. Dit verwoord ik ook helder zodat jij er iets mee kunt: oprecht en eerlijk maar met mededogen en een warm hart.
Mensen beschrijven mij als creatief en inspirerend met een grote betrokkenheid.

Leerschool
Venwoude Spirituele Levensschool, Ennegram en Chakra Healing vormen de basis van mijn opleiding tot coach. Aangevuld met focussen en ademtechnieken. Ik richt me in sessies met name op gesprekken.

Ervaring
In mijn leven heb ik veel te maken gehad met verlies. Als hooggevoelig persoon weet ik alles van burn-out, stress, op je tenen lopen, waanzinnig je best doen, verwerkingstijd nodig hebben en over grenzen gaan.

Mijn vele (verre) reizen hebben me zelfstandig gemaakt en vertrouwen gegeven. De mensen die ik heb ontmoet zijn de pareltjes die ik koester. De innerlijke reizen die ik heb gemaakt, waren niet makkelijk maar vormen mijn fundament en hebben geleid tot mijn liefdevolle zelf.